פרסומים

CONSUMERS SHOW GREATER IMPROVEMENTS IN DIETARY INTAKES AND QUALITY OF LIFE WITH NUTRIGENOMIC INFORMATION TO SUPPORT CHANGE

מחקר מ 2018 שהוצג בכנס: צרכנים הראו שיפור גדול יותר בתזונה כאשר קיבלו מידע מבדיקות נוטיגנומיק. במחקר השתתפו 55 נבדקים, חלקם קיבלו את תוצאות הבדיקות הגנטיות והמלצות במייל וחלקם קיבלו את את התוצאות הגנטיות כולל פגישת ייעוץ עם איש מקצוע. לאחר 9 שבועות של מעקב, חל שיפור בשתי הקבוצות אך צריכת רכיבי התזונה היתה טובה יותר בקבוצה שקיבלה את ההמלצות הגנטיות בליווי של ייעוץ מאיש מקצוע.

למאמר >>

© כל הזכויות שמורות | עיצוב: sleepwalkers | מימוש: shoof

fixed_image
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן